Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Lösullsisolering i Stockholm, ring 0200-77 55 77

Så går det till att isolera med lösull

2019-03-29

Att välja lösullsisolering när man ska isolera ett utrymme av sitt hem i Stockholm har ett flertal fördelar, men hur går det egentligen till när man har beställt hjälp med att isolera hemmet med lösull?

Läs mer även här om hur det går till vid isolering med lösull i Stockholm.

Lösullsisolering vid hemmet i Stockholm

När du har beställt hjälp med lösullsisolering till ditt hem i Stockholm kommer en lastbil lastad med lösull hem till gården. Vid själva isoleringen med lösullen används sedan en så kallad lösullsmaskin.

En slang dras från maskinen in till det utrymme i hemmet som ska isoleras. Det kan exempelvis vara en vind eller i anslutning till golv och väggar. Lösullsmaskinen manövreras av personal som befinner sig vid lastbilen och fyller på med lösull.

Efter att isoleringen har fyllts på är det sista steget när du tar hjälp med att isolera med lösull i Stockholm att allt packas ihop och att platsen städas. Sedan kan bilen med personalen åka vidare.

Att isolera med lösull vid ditt hem i Stockholm är effektivt på det viset att det är en isoleringsmetod som är snabb i jämförelse med andra typer av isoleringar.