3 fördelar med lösullsisolering

juli 7, 2022

Vi erbjuder lösullsisolering i Stockholm, Västerås, Uppsala och omnejd. Lösull växer i populäritet och vi förstår varför. Här kommer 3 fördelar med lösullsisolering.

Inblåst isolering hjälper till att göra en byggnad mer energieffektiv och bekväm för människor som bor eller arbetar där.

Lägre elräkning med lösullsisolerad bostad

1. Lägre elräkning

Lägre elräkning – bättre temperaturreglering via loft och väggutrymmen innebär du som boende inte behöver slå på värmen (eller luftkonditioneringen) lika ofta, vilket ger ett jämnare inomhusklimat, minskar värme- och kylningskostnaderna och minskar elräkningen.

Snabb isolering med lösull i Uppsala och Stockholm

2. Snabb, enkel och prisvärd installation

Lösull anpassar sig till olika utrymmen – den kan blåsas in i trånga utrymmen som annars skulle behöva en isoleringsrulle eller platta som skärs flera gånger för att få perfekt format för besvärliga utrymmen.

Ljudisolerat med lösull i Stockholm

3. Ljudisolerar för en harmonisk tillvaro

Minska störande buller – genom att minska ljudinsläpp genom tak- och väggutrymmen kan oönskat buller från grannen eller utemiljön minskas – vilket potentiellt leder till godare sömn och lägre stressnivåer som orsakas av störande buller.

Vi har lång erfarenhet av lösullsisolering i Stockholm, Uppsala och Västerås. Kontakta oss gärna nedan för mer info. Eller ring oss på 0200-77 55 77.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu