Anledningar att isolera vinden med lösull

januari 25, 2019

När man ska tilläggsisolera sin vind i Stockholm kan man bland annat använda sig av lösullsisolering. Det finns flera anledningar till varför lösullsisolering är ett bra val till din vind i Stockholm. 

Läs mer här om hur det fungerar med lösullsisolering i Stockholm.

Lösull är ett smidigt val till vinden i Stockholm

En anledning att isolera sin vind i Stockholm är att det kan få ned de kostnader som läggs på att värma upp huset. Bland anledningarna att använda sig av lösullsisolering till vinden på sitt Stockholmshus finns att det är ett smidigt och tidseffektivt alternativ. Detta då isoleringen sprutas in på vinden. Annan typ av isoleringsarbete kan ta längre tid än isoleringen med lösull. Vilken typ av isolering som ska väljas beror bland annat på sådant som förutsättningarna i huset.

När man ska isolera sin vind med lösullsisolering finns det dock en del som kan vara bra att fixa med innan isoleringen kan komma igång. Det handlar om sådant som att det ska finnas gångar på vinden som är på en sådan höjd att de hamnar ovanför lösullen. Även dragningar för el och vvs ska vara gjorda innan isoleringen med lösull i ditt Stockholmshus.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu