Boka in sommarens isolerings-projekt redan idag!

juni 12, 2020

Vi är nu inne i juni månad vilket innebär att sommaren äntligen är kommen. I dessa tider är det många som startar igång nya sommar-projekt och större renoveringar. Då kan det vara god tid att boka in sommarens lösullsisolering redan nu!

Lösullsisolering – ett hållbart & prisvärt alternativ

Tilläggsisolering med lösull är den billigaste och mest energisparande åtgärden på ett hus. Man sparar inte bara energi om man isolerar med lösull, utan man kan även sänka sina uppvärmningskostnader upp till 25 procent. Allra mest effektivt är om du isolerar vinden, men tilläggsisolering av golv, väggar och snedtak är också mycket effektivt. En tilläggsisolering är mycket fördelaktigt ur många olika aspekter. När du tilläggsisolerar gör du en investering, för din egen plånbok och ditt välbefinnande. Samtidigt gör du en insats för miljön.

Flera typer av lösull – vilket ska man välja?

På marknaden finns det flera olika sorter av lösullsisolering och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Vi på Lösullsisolering Stockholm erbjuder tre olika typer av lösull - glasull, stenull och cellulosa. Alla dessa typer av lösull har bra isoleringsvärde. Vilken typ av lösull ska man då välja? Ett grundläggande krav från vår sida är att alltid använda material som fungerar i det aktuella projektet och i de konstruktioner som ska isoleras. Ibland hjälper vi kunden att välja och ibland har du som kund egna önskemål. Kontakta oss med dina önskemål så ser vi till att ta fram det alternativ som passar just dig och ditt projekt. 

Vi utför professionell lösullsisolering i Stockholm i sommar!

Vi på Lösullsisolering hjälper dig gärna med at tilläggsisolera ditt hem i Stockholm med lösull. Kontakta oss för att boka in sommarens hjälp med lösullsisolering. Läs även gärna mer om lösull och våra tjänster här på vår hemsida.

Vi på Lösullsisolering Stockholm önskar alla en trevlig sommar!

Företag som utför lösullsisolering i Stockholm
Isoleringsprojekt med lösull
Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu