Dags att boka in vårens isolering!

februari 12, 2021

Vi är nu inne i mitten av februari månad vilket innebär att våren närmar sig med stormsteg. I dessa tider är det många som startar igång nya vår-projekt och större renoveringar. Då kan det vara god tid att boka in vårens lösullsisolering redan nu!

Isolering Stockholm 

Sänker dina uppvärmningskostnader

Att tilläggsisolera med lösull är den billigaste och mest energisparande åtgärden på ett hus. Med lösullsisolering kan man nämligen sänka sina uppvärmningskostnader med upp till så mycket som 25 procent! När du väljer att isolera med lösull gör du en investering; både för din egen plånbok och ditt välbefinnande. Samtidigt är du med och gör en insats för miljön!

Flera typer av lösull

Det finns flera typer av lösullsisolering på marknaden och som husägare kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Vi på Lösullsisolering Stockholm erbjuder tre olika typer av lösull - glasull, stenull och cellulosa. Alla dessa typer av lösull har bra isoleringsvärde. De olika typerna av lösullsisolering har alla sina specifika fördelar och vilken typ som ska användas beror därför rimligen på sådant som det specifika utrymmet. Stenull används ofta för att isolera vindar. Stenullen är bra på det viset att den isolerar bra mot värme samt även mot ljud. Glasull och stenull är i sin tur bra på det viset att den är brandsäker. Cellulosa är vad man brukar kalla för organisk lösull.

Vilken typ av lösull ska man då välja? Ett grundläggande krav från vår sida är att alltid använda material som fungerar i det aktuella projektet och i de konstruktioner som ska isoleras. Kontakta oss med dina önskemål så ser vi till att ta fram det alternativ som passar just dig och ditt projekt. För att veta vad som passar bäst kan det vara bra att ta hjälp av en professionell firma som har de rätta kunskaperna.

Lösullsisolering vid hemmet i Stockholm

Går du i tankarna på att isolera med lösull? Vi hjälper dig! Vi på Lösullsisolering Stockholm har lång och gedigen erfarenhet av att isolera med lösull. Hör av dig till oss idag så berättar vi närmre om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din isolering.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu