Förberedelser inför lösullsisolering

december 21, 2018

Inför en isolering med lösull i Stockholm finns det en del förberedelser som kan vara bra att ha i åtanke och utföra innan isoleringsarbetet kommer igång. 

Läs mer även här om förberedelserna inför lösullsisolering i Stockholm

Inför isolering med lösull i Stockholm

När du ska isolera din vind till ditt hem i Stockholm med lösull är det bra om du gör en del förberedelser inför isoleringen med lösull. Det handlar om sådant som att man ska ha bryggor att gå på som är minst fem decimeter över golvet, att de luckor som används till att rensa ventilationen ska vara på samma höjd som bryggorna samt att ventilationsrören ska vara isolerade.

Förberedelserna inför en isolering med lösull i Stockholm kan även ha att göra med att man ser till att det är smidigt att ta sig fram till platsen för uppställning vid fastigheten som ska isoleras med lösull.

Genom att se till att fixa de förberedelser som krävs kan arbetet med isoleringen med lösull till ditt Stockholmshus utföras och isoleringen sedan fungera så bra som möjligt. Om du inte är säker på hur förberedelserna inför isolering med lösull ska utföras är det bra att fråga en professionell firma.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu