Fördelar med lösullsisolering i Stockholm

oktober 15, 2021

Du sparar dels mycket pengar och energi. Lösullsisolering är även väldigt effektivt och ett av de bästa isolerings metoderna. Lösullsisolering i Stockholm sänker uppvärmningskostnaderna samtidigt som bostaden får en naturlig och behaglig inomhusmiljö. Utöver det så är det miljövänligt och har ingen som helst negativ påverkan på vår miljö.

Lösullsisolering i många utrymmen

Lösullsisolering i Stockholm kan utföras på de flesta platserna i bostaden. Vanligast är att man utför det på tak, vind, väggar och golv. Installationen sker även fuktsäkert vilket innebär att det går att installera det i våtutrymmen. När man utför själva arbetet för lösullsisolering så tar det inte speciellt lång tid. Det kan handla om en till två dagar bara. Det ändå arbetet som egentligen kan ta lite tid är att möblera om så att man kommer åt de utvalda utrymmena.

Andra fördelar med lösullsisolering i Stockholm

Det finns även andra fördelar om man väljer att göra lösullsisolering i Stockholm. Lösullsisolering är dels väldigt smidigt då man kan komma åt svåråtkomliga utrymmen. Man behöver heller inte utföra måttanpassningar då lösullen sprider sig jämnt ut på platsen. Detta görs genom en maskin som sprutar ut ullen och sprider ut det jämt.

Relaterade tjänster inom lösull

Lösullsisolering ser även till att du blir av med dragiga och kalla golv. Detta är aktuellt i både nyproduktion och äldre hus. Innan man utför detta arbete bör dock en besiktning göras för att analysera vilken typ av lösull som passar just dig bäst. Lösullen vi erbjuder består av, glasull, stenull och cellulosa. Lösullen skiljer sig i värde men jämför du istället med en annan isolering metod så är lösullen ganska lika.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu