Hjälp med Lösullsisolering i Stockholm

augusti 16, 2021

Lösullsisolering är ett självklart val om du vill investera i din fastighet. Det positiva med en lösullsisolering är att det inte påverkar vår miljö negativt. Är du intresserad av detta så har du kommit rätt. Vi hjälper dig med att utföra lösullsisolering i Stockholm.

Fördelar med lösullsisolering

Lösullsisolering skiljer från andra isolerings material. Med lösullsisolering kan du komma åt ställen som inte hade gått med andra typer av isoleringar. Detta kan man göra genom att spruta lösull över det valda området som sedan fördelas ut jämt. Därför behövs inga måttanpassningar samt att lösullen inte tar åt sig fukt.

En annan fördel är att tilläggsisolering med lösull är en av de billigaste och mest energisparande åtgärderna man kan utföra på ett hus. Det kan även sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 25%. Det mest effektiva är att börja med att isolera vinden samt tilläggs isolera golv, väggar och snedtak. Lösull är helt enkelt det mest användbara isoleringsmaterialet i nya fastigheter oavsett storlek. Lösullsisolering är även fuktsäkert vilket innebär att våtutrymmen också går att isolera.

Hur går en lösullsisolering i Stockholm till?

Lösullsisolering i Stockholm går väldigt snabbt att utföra samtidigt som det ger ett bra slutresultat. Med detta sagt tar det ofta en dag, det enda som brukar ta lite tid är att flytta möbler.  För att utföra själva arbetet använder vi oss av en lastbil som sprutar ut lösull ur en slang. Via slangen sprutas och fördelas lösullen jämt ut på det valda området. Denna metod ser även till att inget spill blir av, vilket har en positiv inverkan på vår miljö.

Behöver du hjälp med lösullsisolering i Stockholm är det bara och höra av sig. Vi hjälper dig att välja rätt lösull som passar dig bäst!

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu