Isolera väggarna med lösull

maj 29, 2020

En av fördelarna med lösull är att det har många användningsområden. Väggar är ett av de ställen där lösullen passar utmärkt för isolering. Lösullen kommer åt på ställen som kan vara svåra att isolera med traditionella isoleringsskivor.

Fördelarna med lösull

Lösullsisolering är ett kostnadseffektivt val. Själva arbetet med att spruta in isoleringen går fort jämfört med andra metoder så själva arbetskostnaden blir inte särskilt hög. Eftersom isoleringen kommer åt på ett annat sätt i utrymmen som annars kan vara svåra att isolera samt inte lämnar några skarvar så uppstår heller inga glipor där isolering saknas.

Vid lösullsisolering så blir det heller inget spill, du betalar bara för den isolering som används. Vid traditionell isolering med isoleringsplattor blir det alltid en del spill från skivor som behöver kapas och så vidare. Utöver fördelen att slippa betala för material som inte går att använda så är det också bra för miljön.

Lösullsisoleringen passar också utmärkt för att isolera golv och vind exempelvis.

Fråga oss om lösullsisolering i Stockholm

Har du en fastighet i Stockholm som behöver isoleras? Det finns en del att tänka på. Du kanske undrar vilken typ av lösull man ska använda eller hur själva isoleringsarbetet går till. Hör av dig till oss med dina frågor.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu