Kalla golv? Ta hjälp med tilläggsisolering!

oktober 26, 2020

Vi är nu inne i mitten av oktober månad och vintern är snart på ingång. Snart väntar mörkare dagar, snöiga gator och allt vad vintern har att erbjuda. På vintern blir det också kallare på dagarna vilket gör att inomhustemperaturen går ner. Då kan man behöva göra en tilläggsisolering för att skapa en mer behaglig inomhustemperatur.

Varmare golv med tilläggsisolering

Genom att tilläggsisolera golvet får du både en skönare inomhusmiljö och sparar energi. Efter en isolering upplever många ett mer behagligt inomhusklimat och framförallt att golven blir varmare. En viktig faktor är också att isolering dämpar ljuden mellan de olika våningarna. Bor du i en äldre fastighet kan isoleringen ha sjunkit och kall luft drar in mellan golv och isolering. Men även nya hus kan ha för dålig isolering och behöver fyllas upp med isolering.

Tilläggsisolering av kalla golv

Med liten åverkan på golvbeläggningen injicerar vi cellulosa i borrade hål. Tilläggsisoleringen sprutas in under tryck för att säkerställa att ingen sättning kan ske i materialet. Håltagning sker i varje bjälklagsfack utmed golvkanten. Till sist avslutar vi arbetet med att sätta igen hålen med anpassade pluggar. I våtutrymmen utförs normalt inte dessa åtgärder på grund av risk för läckage. I vissa fall kan åtgärden då ske underifrån. 

Vi utför tilläggsisolering i bebodda hus/lägenheter utan att kunden behöver flytta ut under tiden. Kunden behöver endast flytta in möbler från ytterkanterna. För en normalvilla färdigställs arbetet oftast under en arbetsdag. Arbetet kan utföras året runt. 

Isolering – en lönsam investering

Vi på Lösullsisolering utför isoleringar i både nya byggnader och äldre byggnader med befintlig bristfällig isolering. Vårt arbete präglas av kvalitet i alla led och därför är det självklart för oss att använda oss av de senaste och bästa produkterna som finns på marknaden.

En tilläggsisolering är mycket fördelaktigt – både för din plånbok och för ditt välbefinnande. När du tilläggsisolerar gör du inte bara en investering, utan du gör samtidigt en isats för miljön. En tilläggsisolering kan göras på vind, tak, väggar och golv. Kontakta oss idag för rådgivning eller om du vill veta mer kring tilläggsisolering och lösullsisolering i Stockholm.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu