När ska man överväga lösullsisolering före andra alternativ i Stockholm?

april 26, 2023

Vad är lösullsisolering?

Lösullsisolering är en typ av isolering som används för att minska värmeförlusten i ett hem. Det är gjort av lösa fibrer av mineralull eller glasull som sprutas in i väggar, tak och golv för att skapa en tät och effektiv barriär mot kylan utifrån. Det är ett populärt alternativ till fyllnadsullsisolering i Stockholm, som ofta kräver en större renovering för att installeras.

När är lösullsisolering ett bra alternativ?

Lösullsisolering är ett bra alternativ om du vill isolera ditt hem på ett effektivt sätt utan att behöva göra stora renoveringar. Det kan också vara ett bra alternativ om du har svårtillgängliga eller ovanliga ytor som behöver isoleras.

Vad är fördelarna med lösullsisolering?

  • Effektivt: lösullsisolering ger en tät barriär mot kylan som kan minska värmeförlusten med upp till 25%.
  • Ekonomiskt: lösullsisolering är ofta billigare än andra typer av isolering, särskilt om du har ovanliga ytor som behöver isoleras.
  • Miljövänligt: lösullsisolering är tillverkad av återvunnet material och är därför ett miljövänligt alternativ.
  • Hälsosamt: lösullsisolering är ett säkert och hälsosamt alternativ som inte avger några farliga kemikalier eller partiklar.

När är det dags att byta ut isoleringen?

Om du märker att ditt hem inte håller värmen lika bra som tidigare kan det vara dags att överväga en isoleringsuppgradering. Om din nuvarande isolering har blivit blöt eller skadad av mögel eller skadedjur kan det också vara dags att byta ut den.

Välj en pålitlig leverantör av lösullsisolering i Stockholm

Om du överväger att installera lösullsisolering i ditt hem är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren leverantör. UAMS AB är en certifierad leverantör av lösullsisolering i Stockholm med många års erfarenhet av att installera isolering i alla typer av hem. Kontakta oss genom formuläret nedan idag för att få en offert!

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu