Lösullsisolering passar bra till väggar

maj 29, 2019

Det finns många delar av hemmet som man kan använda lösullsisolering till. Ett alternativ är att isolera sina väggar i huset i Stockholm med lösull.

Läs mer också här om lösullsisolering i Stockholm

Lösullen har flera fördelar

Bland annat till golv samt på vinden kan man använda sig av lösullsisolering, men alltså även i väggar passar lösullen bra. Anledningen till att lösullsisolering passar bra till dina väggar i Stockholm är att det är ett kostnadseffektivt val. Att isolera med lösull är också ett val som är bra på det viset att själva isoleringsjobbet går fort i jämförelse med andra metoder.

Med lösullsisolering så kommer man åt med isoleringen även i de allra minsta utrymmena. När man isolerar sina väggar i Stockholm med lösull så gör det att det inte uppstår utrymmen som isoleringen inte når. Om man isolerar med någon typ av isoleringsplattor är risken att det kan bli skarvar mellan plattorna.

Fråga oss om lösullsisolering i Stockholm

I valet av lösull till sitt hem i Stockholm finns det en del att tänka på med allt från vilken typ av lösull som man ska ha till hur isoleringsarbetet går till. Hör gärna av dig vid frågor.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu