Minska dina värmekostnader i höst med lösullsisolering

september 25, 2020

Vi är nu inne i september månad vilket innebär att hösten är kommen. När hösten kommer brukar även kylan smyga sig på, och då kan det vara hög tid att rusta upp vinden med tilläggsisolering för att minska på uppvärmningskostnaderna. Att isolera sin vind med lösullsisolering är ett bekvämt och mycket praktiskt alternativ som därmed minskar dina uppvärmningskostnader. Det är även ett bra alternativ på nybyggnationer.

Effektiv tilläggsisolering med lösull

Främsta användningsområdet för lösullsisolering är de områden där det är svårt att komma åt att lägga andra typer av isolering. Inga måttanpassningar behövs utan den sprutas in med en maskin som sprider lösullen jämnt i utrymmet. Lösullen innehåller inga bindemedel eller andra kemikalier som till exempel kan bidra till mögel och korrosion. Lösullen tar inte åt sig fukt och tester visar också att den här formen av isolering är minst lika effektiv som andra metoder.

Sänk dina uppvärmningskostnader upp till 25 procent

Att man sparar energi om man isolerar är knappast någon nyhet men visste du att du genom en tilläggsisolering kan sänka dina uppvärmningskostnader upp till så mycket som 25 procent? Det allra mest effektiva är om du isolerar vinden men även tilläggsisolering av golv, väggar och snedtak är naturligtvis mycket effektivt.

Lösullsisolering i Stockholm

Vi på Lösullsisolering Stockholm erbjuder flera olika typer av lösull - glasull, stenull och cellulosa. Alla typer har bra isoleringsvärde. Men vilken typ av lösull ska man välja? Det finns flera olika faktorer för vilken typ av lösull man väljer. Ett grundläggande krav från vår sida är att alltid använda material som fungerar i det aktuella projektet och i de konstruktioner som ska isoleras. Vi hjälper självklart dig att välja det material som passar just dina behov och önskemål. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du behöver hjälp med din nästa lösullsisolering i Stockholm.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu