Nytt år, nya projekt!

januari 12, 2021

Nu är vi inne i 2021 och vi på Lösullsisolering vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Nytt år innebär också nya projekt. Ska du isolera ditt hus i år och grundar på bra alternativ? Då kan isolering med lösull bli aktuellt! 

Läs mer om våra tjänster inom lösullsisolering i Stockholm

Effektiv isolering

Lösull är en isolering som har fördelen att det är smidigt att få isoleringen på plats. Främsta användningsområdet för lösullsisolering är de områden där det är svårt att komma åt att lägga andra typer av isolering. Inga måttanpassningar behövs utan den sprutas in med en maskin som sprider lösullen jämnt i utrymmet. Lösullen innehåller inga bindemedel eller andra kemikalier som till exempel kan bidra till mögel och korrosion. Den tar inte åt sig fukt och tester visar också att den här formen av isolering är minst lika effektiv som andra metoder.

Lösullsisolering kan du använda till vinden, men även till annat i hemmet som i golv och väggar. Med lösullsisoleringen hålls värmen effektivare inne i byggnaden och energi kan sparas.

Sänker uppvärmningskostnader upp till 25 procent

Att välja lösullsisolering till hemmet i Stockholm är också bra ur den synpunkten att man kan sänka den kostnad som läggs på fastighetens uppvärmning. Med en tilläggsisolering kan du sänka dina uppvärmningskostnader upp till så mycket som 25 procent. I och med att man kommer åt i alla vrår och lösullen är just lös är det också ett val som gynnar miljön. Genom att man kan använda endast den mängd isolering som behövs blir det inget spill.

Lösullsisolering i Stockholm

Vi isolerar många typer av utrymmen i Stockholm med lösullsisolering, som exempelvis en vind eller golv och väggar. Är du intresserad av att veta mer eller har du några frågor? Kontakta oss så berättar vi mer.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu