Så isoleras golv med lösull

juni 29, 2019

Om man har kalla golv i sitt hus i Stockholm och funderar på att isolera golven är lösull ett alternativ. Att isolera sina golv med lösull är ett alternativ som är smidigt.

Läs mer även här om att isolera golv i Stockholm med lösull

Effektiv lösullsisolering av golven

Att isolera golv med lösull är smidigt på det viset att själva isoleringsarbetet går fort. Oftast tar det cirka en arbetsdag att isolera med lösull. I samband med att man isolerar sina golv så behöver man själv inte heller lämna sitt hus under tiden som arbetet utförs.

Isoleringen av golven med lösull går till på så sätt att en håltagning utförs i utkanten av golvet i anslutning till de mellanrum som finns vid golvbjälkarna. Här sprutas sedan lösullen in. När isoleringen är på plats så lagas sedan dessa hål. Genom att särskilt framtagna pluggar används blir golvet åter fint. För ett trägolv används exempelvis pluggar som är anpassade för parkett.

Lösullsisolering i Stockholm

Om man går i tankarna att isolera sina golv i Stockholm med lösull, eller ett annat utrymme i hemmet, kan man ha frågor. Vi utför lösullsisoleringar i Stockholm. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu