Spara pengar genom lösullsisolering i Stockholm

september 15, 2021

Lösullsisolering i Stockholm är ett av dem mest effektiva isolerings metoderna för att spara pengar och energi. Du får helt enkelt en behaglig och naturlig inomhusmiljö samtidigt som du sänker uppvärmningskostnaderna. Lösullsisolering i Stockholm är en god investering. Det är även miljövänligt vilket innebär att det inte påverkar vår miljö negativt.

Lösullsisolering kan utföras på flera platser

Man kan utföra lösullsisolering på de flesta platserna i sin bostad. Det går exempelvis att göra på vind, tak, väggar och golv. Det går även att isolera i våtutrymmen då installationen sker fuktsäkert. Själva arbetet i sin tur går väldigt snabbt och kan ta upp till en dag bara. Man bör i princip endast flytta lite möbler för att komma åt platserna som ska isoleras.

Fördelarna med lösullsisolering

Jämfört med andra isolerings typer så har lösullsisolering flera fördelar. Dels är det väldigt enkelt att komma åt svåråtkomliga utrymmen. Detta i sin tur leder till att man inte behöver utföra måttanpassningar utan det sprider sig jämt ut på det utvalda området genom en maskin som sprutar ut ullen. Lösullen har heller inga skarvar som orsakar energiförluster. Arbetet sker även väldigt snabbt och påverkar inte övriga hantverkares arbete.

Flera tjänster inom lösullsisolering

Vi hjälper dig med att bli av med dragiga och kalla golv oavsett om det är i nyproduktion eller i äldre hus. Innan arbetet kan börja bör en besiktning och analys av konstruktionen göras. Detta gör vi för att ta fram den lösull som passar din konstruktion bäst. Vi erbjuder flera typer av lösull, exempelvis glasull, stenull och cellulosa. Dessa lösulls typer skiljer sig i isolerings värdet men jämför man dessa med andra isolerings metoder så är dem väldigt lika.

Kontakta oss om du behöver hjälp med lösullsisolering i Stockholm.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu