UAMS AB: Rekommenderat företag för tredje året i rad

juli 2, 2024

Vi på Lösullsisolering Stockholm är glada att kunna meddela att UAMS AB har blivit tilldelad utmärkelsen Rekommenderat Företag för tredje året i rad. Detta prestigefyllda erkännande är ett bevis på deras konsekventa strävan efter högkvalitativa saneringstjänster och deras dedikation till kundnöjdhet.

Enastående kundnöjdhet

UAMS AB har utmärkt sig inom saneringsbranschen med tjänster som mögelsanering, asbestsanering och sanering av hussvamp. Deras förmåga att leverera pålitliga och effektiva lösningar har lett till att de fått mycket positiv feedback från sina kunder. Att erhålla utmärkelsen Rekommenderat Företag för tredje året i rad visar att de kontinuerligt möter och överträffar sina kunders förväntningar.

Mögelsanering: Säkerhet och hälsa i fokus

Mögel kan orsaka allvarliga hälsoproblem och skador på fastigheter. UAMS AB:s team är experter på att identifiera och eliminera mögel på ett säkert och effektivt sätt. Genom att använda avancerade tekniker och utrustning kan de garantera att mögelproblemet åtgärdas vid källan, vilket förebygger framtida utbrott och skyddar både boendemiljöer och fastighetsvärde.

Asbestsanering: Certifierad och pålitlig

Asbest är ett farligt material som kräver noggrann hantering och borttagning av certifierade experter. UAMS AB är certifierade för asbestsanering och följer strikta säkerhetsprotokoll för att skydda både sina arbetare och fastighetsägarna. Deras erfarenhet och kompetens inom detta område gör dem till ett förstahandsval för säker och effektiv asbestsanering.

Sanering av hussvamp: Bevarande av fastighetsvärde

Hussvamp kan orsaka omfattande strukturella skador på byggnader. UAMS AB har den expertis som krävs för att identifiera och eliminera hussvamp, samt att utföra nödvändiga reparationer för att återställa byggnadens integritet. Deras omfattande saneringstjänster hjälper fastighetsägare att bevara och skydda sina investeringar.

Ett företag att lita på

Att erhålla utmärkelsen Rekommenderat Företag är ett tydligt tecken på UAMS AB:s engagemang för excellens och kundnöjdhet. Här är några röster på Reco från deras nöjda kunder:

  • "Kan verkligen rekommendera UAMS. Det är andra gången vi anlitar företaget för att lägga mekaniskt ventilerade golv i vårat hus. Experter på området och vi är väldigt nöjda med deras arbete och kommunikationen fungerar också väldigt bra. Tack Kimmo och gänget!"
  • "Vi är så nöjda med det nya ventilerade golvet i källaren. Den dåliga lukten är borta och vi kan andas där nere igen. Tack Kimmo för bra bemötande och svar på alla frågor. Tack till killarna som var här och jobbade, proffs! Ni håller vad ni lovar!"
  • "Vi anlitade dem 2021 för att riva befintligt golv och ersätta det med nytt ventilerat Nivellgolv. Vi hade höga förväntningar och de levde upp till dessa och mer därtill, trots att detta var mitt under panedmin. Vi är fortsatt väldigt glada över att vi valde Uams för detta jobb. Rekommenderas varmt!"

Framtiden för UAMS AB

UAMS AB:s framgångar inom saneringsbranschen och deras åtagande att leverera högkvalitativa tjänster gör dem till en ledande aktör. De fortsätter att förbättra sina metoder och tekniker för att säkerställa att de alltid erbjuder de bästa lösningarna för sina kunder. Med ett starkt fokus på säkerhet, effektivitet och kundnöjdhet ser framtiden ljus ut för UAMS AB.

För mer information om UAMS AB och deras saneringstjänster, besök deras hemsida eller kontakta dem direkt för en konsultation. Låt UAMS AB ta hand om dina saneringsbehov och upplev varför de har blivit ett Rekommenderat Företag tre år i rad.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu