Val av lösull i Stockholm

november 15, 2021

Med lösullisolering får du en utmärkt isolering samtidigt som vår miljö inte tar någon skada. Idag finns det flera olika typer av lösull på marknaden och vi kan förstå att det inte alltid är så lätt att hitta rätt typ. Detta är ingenting som du behöver oroa dig för, då vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt typ av lösull i Stockholm.

Olika egenskaper – lösullsisolering 

Det finns flera olika lösullisoleringar med olika typer av egenskaper. Den vanligaste lösullsisoleringen är glasull som är ett väldigt vanligt och mångsidigt material för isolering av vägg, renovering och bygg av hus. Vid isolering av vind är det mer vanligt att använda stenullisolering. Detta beror på att stenull är ett bra material för att isolera mot värme och ljud.  Alla dessa lösullisoleringar har däremot en gemensam egenskap, och det är att höja byggnadens brandsäkerhet. Materialet tål nämligen mycket höga temperaturer och har en A1 klassning inom brandtålighet.

Vägledning av lösull i Stockholm

Att välja rätt typ av lösull är inte alltid så lätt som man kan tro. Därför finns vi för att hjälpa dig att gå igenom alla de olika typerna och dess egenskaper. För att tillsammans kunna komma fram till ett beslut som passar din situation bäst. Genom att implementera lösullsisolering kan du sänka dina uppvärmningskostnader upp till så mycket som 25 procent. När du tilläggsisolerar gör du inte bara en investering för din bostad, det är även en positiv insats för miljön då du spara mängder av energi.

Professionell hjälp med lösull

Om du är osäker kring vilken typ av lösull som passar just dig, bör du kontakta oss för att få professionell hjälp. Vi har en lång erfarenhet angående lösull i Stockholm och hjälper dig gärna med ert projekt.


Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu