Välj rätt typ av lösull i Stockholm

juli 15, 2021

Med lösullsisolering får du en schysst isolering som inte skadar vår miljö. Du får även en varmare inomhustemperatur samtidigt som du sänker dina värmekostnader. Det finns flera typer av lösull på marknaden och det kan därför vara svårt att välja rätt. Var inte orolig, vi hjälper dig med att hitta rätt typ av lösull i Stockholm. Vi ser till att gå igenom alla de olika typerna och deras specifika egenskaper. För att tillsammans med dig komma fram med ett beslut som passar dig bäst.

Olika typer av lösull för olika typer av behov

Som rubriken lyder finns det olika typer av lösull för olika typer av behov. Se till att välja rätt lösull för just ditt hus. Vi på lösullisolering-Stockholm erbjuder lösull av glasull, stenull och cellulosa. Alla dessa lösullsisoleringar har olika typer av egenskaper.

Det vanligaste att använda sig av vid renovering av vägg eller husbygge är glasull. Glasull består av återvunnet glas och är väldigt vanligt för dessa typer av isoleringar. Vid isolering av vind är stenullisolering vanligt. Anledningen till det beror på att stenull isolerar bra mot värme och ljud. En fördel med dessa två isolerings typer är att både glassull och stenull är brandsäkert. Man kan även använda organisk ull, som vi brukar kalla för cellulosa. Cellulosa är gjort av tidningspapper och har utmärkta egenskaper. För att skapa detta rivs tidningspappret och tillsätts med brandhämmade medel som i sin tur binds samman till isoleringsskivor.

Kontakta oss

Vi hjälper dig att välja rätt lösull i Stockholm. Det gäller helt enkelt att välja rätt typ av lösull för de konstruktionerna som ska isoleras. Om du är osäker kring vilken typ av lösull som just du behöver, borde du ta hjälp av en professionell firma. Vi har en lång erfarenhet av dessa typer av tjänster och hjälper dig gärna med detta projekt.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Besök gärna vår huvudsida kring lösull i Stockholm för att läsa mer.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu