Vi hjälper dig med lösullsisolering i Stockholm!

juni 15, 2021

Lösullsisolering är ett alternativ för dig som är miljövänlig. Lösullsisolering består av bland annat glasfiber eller riven sten och är därför miljövänligt. När vi installerar lösullsisolering sker det helt utan spill på arbetsplatsen och det är även fuktsäkert. Detta arbete tar ungefär en dag att utföra beroende på hur mycket som behöver lösulls isoleras. Ytorna vi utför lösullsisoleringen på är bland annat vindar, väggar och tak i bostadshus, för företag och för offentliga sektorn.

Läs mer om lösullsisolering i Stockholm.

Ekonomiskt och effektivt

Lösullsisolering är väldigt ekonomiskt och effektivt att använda sig av för att isolera konstruktioner. Detta är det vi arbetar med mest och det positiva med lösullsisolering är att det är återvinningsbart. När vi utför själva lösullsisoleringen sker det via en slang som sprutar ut lösull på den valda ytan. Då fibrerna är så små i lösullen möjliggör det svårtillgängliga ytor. En annan fördel med lösullsisolering är att det inte blir några skarvar eller glipor då lösullen platsar i alla tjocklekar och dylikt. Det blir även inget spill som kommer resultera i mer kostnader.

Flera tjänster

Vi erbjuder isolering i både nyproduktion och som tillägg i hus som redan är isolerade. Vi ser även till att lösa problemet i dragiga hus och kalla golv. Utsugning av lösullsisolering hjälper vi också till med vid behov. Utöver det tar vi även fram rätt redskap och material som passar din konstruktion bäst. Detta gör vi genom att analysera och besikta konstruktionen först innan vi tar fram den bästa lösningen för just dig.

Kontakta oss

Vill du läsa mer om våra tjänster kring lösullsisolering i Stockholm? Se till att besöka vår huvudsajt genom att klicka på länken. Med flera års erfarenhet och med rätt kompetens kan du känna dig trygg med att anlita oss.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu